WELKOM     
 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004
All Rights Reserved
view at 1024x768
Webdesign by HDB

 

Gaasafrastering...

Gaashekwerken van de beste kwaliteit blijft jaren lang strak gespannen. Wij maken gebruik van palen van 60mm doorsnede en een stalen bovenbuis van 42mm doorsnede. Standaard worden verzinkte palen gebruikt maar tegen meerprijs kunnen wij de palen ook van een  poedercoating voorzien in diverse kleuren.  

Deze maand...


Er zijn diverse uitvoeringen. Met of zonder bovenbuis, of met een rechte of schuine puntdraadkop in verschillende hoogtes. Ideaal voor afrastering van uw perceel, weiland of willekeurig welke toepassing ook...

Afrastering...
      Gaashekwerk als afrastering

Dubbel staafmatten hebben een maaswijdte van 30-200mm (afstand van het gat). De verticale draad is standaard 6mm dik en de horiziontale draad is 2x8mm dik. Verkrijgbaar verzinkt of gepoedrecoated. Gaashekwerk is een mooi voorbeeld van een uitstekend concept gecombineerd met een maximale levensduur. Ons gaashekwerk met staanders van verzinkte stalen buis wordt in ongeroerde grond geplaatst. Wilt u weten op welke wijze wij een hekwerk van uw keuze kunnen inpassen, neem dan vrijblijvend kontakt met ons op.

 
                            

Markten & Beurzen!
Wij zijn regelmatig te vinden op allerlei Markten & Beurzen. Klik hier voor onze agenda...Het spijlenhekwerk is zeer geliefd voor afrastering van privé- en/of bedrijfsterrein..


Hondstraat 25
5334 JL Velddriel
T. van Malsen
GSM (06) 104 197 02