WELKOM     
 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004
All Rights Reserved
view at 1024x768
Webdesign by HDB

 

Sierhekwerk...

Een goed advies en een persoonlijke benadering staan bij ons voorop. Geheel vrijblijvend komen we naar u toe, geven u deskundig advies en denken graag met u mee als het gaat om vormgeving en de wijze van uitvoering. Als ook de maten en de situatie ter plaatse is opgenomen maken we een vrijblijvende offerte.

Deze maand...


Sierhekwerk is er in vele verschillende uitvoeringen. Naast de standfaard hekken leveren wij ook bijpassende draaipoorten, zodat uw (privé)afrastering een harmonieus geheel vormt. Leverbaar in diverse kleuren & uitvoeringen.

Esthetisch verantwoord...
      Sierhekwerk
Wij leveren 1e klas kwaliteits sierhekwerk in vele verschillende uitvoeringen en toebehoren tegen scherpe prijzen. Wij adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden en welk model het beste past bij uw huis en tuin. Al ons sierhekwerk  wordt verzinkt en poedergecoat dus geheel onderhoudsvrij en voldoet daarmee aan de geldende normen (NBN & ISO 1461). Uw sierhekwerk wordt speciaal voor u op maat gemaakt en is in diverse kleuren leverbaar zonder meerprijs.
 
Multifunctioneel...

Sierhekwek kent vele multi-functionele toepassingen. Als afrastering voor uw privé-eigendom maar meer nog als afbakening van uw  be-drijventerrein . In diverse varianten & kleuren leverbaar, al dan niet toepasbaar met schuif- en/of draaihekwerk.  Download onze brochure voor industrieel sierhekwerk (pdf)


Markten & Beurzen!
Wij zijn regelmatig te vinden op allerlei Markten & Beurzen. Klik hier voor onze agenda...Het sierhekwerk is zeer geliefd voor afrastering van privé-terrein. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom...


Hondstraat 25
5334 JL Velddriel
T. van Malsen
GSM (06) 104 197 02