WELKOM     
 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004
All Rights Reserved
view at 1024x768
Webdesign by HDB

 

Staalmatten...

Een produkt dat snel in populariteit wint zijn onze omheiningen in staalmatten. De hoge stijfheid en duurzaamheid maakt ze tot de ideale afsluiting voor sportvelden, industriŽle installatie's, gesloten instellingen openbare gebouwen enz. 

Deze maand...


Dit type hekwerk wordt ook gebruikt voor het afsluiten van hangplekken voor de jeugd of in voetbalstadions en als onderkant voor ballenvangers van 2,5 m. hoog

Afrastering...
      Staalmatten sterk in opkomst

Dit type hekwerk, is sterk in opkomst en wordt op de lange duur gezien als de vervanger van het gaas hekwerk. Men kan er geen gat in knippen, omdat het beresterk is. Het is sterker dan een spijlen hek, terwijl het ook nog goedkoper is. Dit is ideaal voor garagebedrijven, opslagterreinen, autobedrijven of emballageopslag. Informeer naar de vele mogelijkheden & uitvoeringen.

 
Door de grote verscheidenheid in vormgeving is er voor elk doel een aangepast product. De standaardhoogtes per paneel varieren van 1.00 tot 2.50 m. Door montage van meerdere panelen boven elkaar zijn hogere omheiningen realiseerbaar. Zoals u mag verwachten voldoen al onze staalmatten aan de hoogste normen voor AntiCorrososie (NBN & NEN 1461).

Markten & Beurzen!
Wij zijn regelmatig te vinden op allerlei Markten & Beurzen. Klik hier voor onze agenda...Het spijlenhekwerk is zeer geliefd voor afrastering van privť- en/of bedrijfsterrein..


Hondstraat 25
5334 JL Velddriel
T. van Malsen
GSM (06) 104 197 02