WELKOM     
 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004
All Rights Reserved
view at 1024x768
Webdesign by HDB

 

Toegangsbeheer...

Van Malsen Hekwerken 

Van Malsen Hekwerken heeft een breed assortiment op het gebied van toegangsbeheer. Uiteraard voldoen al onze produkten aan de geldende eisen en normen.

Deze maand...


Toegangsbeheer

neemt een steeds belangrijkere plaats in bij de afbakening en beveiliging van uw (privé) terrein. Wij bieden een breed scala aan oplossingen...

Beveiliging...
      Slagbomen, (industriële) schuifpoortenalsmede schuif- & draaihekken kunnen allemaal gebruikt worden voor een goed toegangsbeheer. In combinatie met een elektrische aandrijving en een (optioneel) Intercomsysteem kunt u uw (bedrijven)terrein optimaal afschermen tegen ongewenst bezoek. Het spreekt voor zich dat een dergelijke oplossing maatwerk is en voor elke toepassing anders. Voor een vrijblijvende prijsopgave en informatie kunt u kontakt met ons opnemen of gebruik maken van ons informatie-aanvraagformulier.  
 
Ook voor bijvoorbeeld afsluiting van parkeerterreinen voldoen de slagbomen uitstekend. Maar ook bij gecontroleerde toegang bij evenementen-terreinen, pretparken e.d komt het toegangsbeheer volledig tot zijn recht. Doordat in principe elke gewenste afmeting leverbaar is, is voor elk specifiek vraagstuk een oplossing te creëren. In de overwegend standaard oranje kleur (RAL 2000) welke is gekozen uit veiligheidsoverweging, of in Stainless Steel uitvoering doorstaan de slagbomen en andere systemen moeiteloos elk weertype. Onze produkten worden voort-durend verbeterd en voldoen aan de veiligheidsvoorschriften als gesteld in 'Machinery Derective (98/37/CE), Électromagnetic Compatibility Directive (89/336/CEE) en 'Low-Voltage Directive (73/23/CEE).

Markten & Beurzen!
Wij zijn regelmatig te vinden op allerlei Markten & Beurzen. Klik hier voor onze agenda...Het spijlenhekwerk is zeer geliefd voor afrastering van privé- en/of bedrijfsterrein..


Hondstraat 25
5334 JL Velddriel
T. van Malsen
GSM (06) 104 197 02