WELKOM     
 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004
All Rights Reserved
view at 1024x768
Webdesign by HDB

 

SCHUIFPOORTEN...

SCHUIFPOORTEN zijn voor vele doeleiden geschikt en veelal volledig geautomatiseerd. Denk daarbij aan toegangscontrole van bedrijventerrijnen. Maar ook voor afbakening van uw privé-eigendom kan een (volledig geautomatiseerde) schuifpoort zijn dienst bewijzen. Uiteraard zijn wij u graag van dienst met een vrijblijvende offerte op maat.  

Deze maand...

 


Een nieuw product in ons gamma is deze ALUETTE, een automatische vrijdragende schuifpoort in aluminium. De ideale oplossing voor particuliere toepassingen.

Esthetisch verantwoord...
  Spijlenhekwerk leveren meerwaarde

Een schuifpoort voor toepassing in zowel de particuliere als de industriële sector.
Het ontbreken van een rail met funderigsbalk is de grootste troef van de vrijdragende schuifpoort. Zeker voor heftrucks, waterafvoer of zwaar vrachtwagenverkeer. Door een uitgekiend geleidingssysteem zweeft de poort als het ware boven het wegdek. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die de stevigheid, veiligheid of esthetiek nog verhogen. Afmetingen van 4 tot 12 meter nuttige opening
. Vanzelfsprekend voldoen al onze spijlenhekwerken aan de hoogste norm voor AntiCorrosie behandeling (NBN & ISO 1461)  .

 
 Multifunctioneel...

Een compacte onderhoudsvrije motor is onzichtbaar ingewerkt in de onderbalk.De overbrenging naar de poort geschiedt door middel van een wrijvingswiel waardoor de poort uiterst soepel en geruisloos loopt. In gesloten stand is de poort vergrendeld door een elektro-magneet. De sturing met een groot aantal instel- en aansluitmogelijkheden is ingebouwd in de geleidingspaal.


Markten & Beurzen!
Wij zijn regelmatig te vinden op allerlei Markten & Beurzen. Klik hier voor onze agenda...


 
Het spijlenhekwerk is zeer geliefd voor afrastering van privé- en/of bedrijfsterrein. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom...


Hondstraat 25
5334 JL Velddriel
T. van Malsen
GSM (06) 104 197 02